3 redenen waarom je niet moet stoppen met werven tijdens de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan. Nog een paar dagen en dan beginnen de kerst etentjes, kerstcadeautjes en niet veel later proosten we op een mooi 2023. Nu denk je vast, wie gaat er nou tussen al deze drukke gezellige dagen door solliciteren? Het gebeurt meer dan je denkt. Graag geef ik je drie redenen waarom het slim is om door te gaan met de werving tussen kerst en oud en nieuw:

  1. Job boards zien geen dip in bezoekersaantallen tussen de feestdagen. Mensen blijven dus rondkijken.
  2. Met het nieuwe jaar in zicht gaan mensen vaak nadenken over belangrijke zaken in het leven. Eén van deze belangrijke dingen is de vraag; zit ik nu in de juiste baan? Grote kans dat ze toch even een kijkje nemen. Het zijn er misschien minder dan normaal. Maar één goede nieuwe medewerker zou op deze arbeidsmarkt toch al top zijn?
  3. Veel bedrijven nemen een “break” met de feestdagen. Ze sluiten de toko, of de werving staat even op een lager pitje. Gevolg? Jouw vacature valt meer op!

Genoeg reden om door te gaan met de werving? Wij denken van wel! Hulp nodig bij jouw recruitment proces, of eens samen sparren over een leuke wervingscampagne tijdens de feestdagen? Geef mij gerust een belletje, 06 – 57676978!

 

Lees hier voor meer:  https://deeleenrecruiter.nl/nieuws/