Goed van start

neem contact op

PAKKET 1: GOED VAN START

Er was eens een ondernemer die ging groeien. Hij zocht daarom nieuwe medewerkers. Even een vacature schrijven. Klein uurtje werk, beetje copy-paste van Coolblue… Want die hebben goede vacatureteksten. Lekker makkelijk. Dat is schrijven met een glimlach, nietwaar? Op Indeed plaatsen en klaar. Laat die sollicitaties maar binnen stromen. Op goed geluk kreeg die ondernemer een sollicitatie binnen. Het was precies de perfecte kandidaat en zij werkten nog lang en gelukkig samen. Klinkt als een sprookje, niet?

Helaas, voor meer dan 80% van de vacatures werkt dat niet zo. Er is minimaal een gedegen vooronderzoek nodig en een pakkende vacature tekst. Coolblue schrijft inderdaad goede teksten, maar wel heel specifiek gericht op de mensen die zij zoeken. Heeft hun recruitmentteam onderzocht. Zijn dat dezelfde mensen die jij zoekt voor jouw vacatures? Vooral kopiëren! Beter goed gepikt dan slecht verzonnen.

Wist je overigens dat 91% van de vacatureteksten als slecht beoordeeld worden. Weet jij zeker dat jij bij die andere 9% hoort? Chapeau! Ons niet bellen…

Geen tijd, geen zin, niet jouw ding? Hoe stel je een kandidaat persona op, bereik je de doelgroep en schrijf je wel een goede vacature tekst?

Wij kunnen jou hiermee helpen. Ga jij in ieder geval goed van start.

Website – Afbeelding pagina’s

5
recruiters met elk hun eigen specialisme

6
Verwacht aantal uren

€79,-
per uur

4
van jouw kostbare uren bespaart

2023-08-29 16_40_54-Canva

GOED VOORBEREID VAN START

Een gedegen marktonderzoek is absoluut onmisbaar wanneer de zoektocht naar een nieuwe medewerker van start gaat. Het is als het ware de sleutel tot het begrijpen van de huidige arbeidsmarkt. Hoe bereik je jouw doelgroep? Wat drijft hen? Waar ga je de vacature uitzetten?

Na het intake gesprek en marktonderzoek stellen wij een kandidaat persona op. Een kandidaat persona is een fictieve weergave van jouw ideale nieuwe medewerker. Deze stel je op zodat je precies weet wat jouw kandidaat drijft en motiveert en aan welke eisen en wensen die persoon moet voldoen.

De vacaturetekst

Wij schrijven jouw wervende vacature tekst. Een financieel medewerker heeft andere interesses dan een marketeer. En een inkoper prikkel je op een andere manier dan een risicomanager. We zorgen ervoor dat de vacature de juiste doelgroep aanspreekt en goed vindbaar is voor Google for Jobs.

DER – Header

WAT WIJ CONCREET VOOR JOU DOEN

1

Vacature intakegesprek

2

Marktonderzoek

3

De vacature tekst

Nieuwsgierig naar vacatures?

Uiteraard plaatsen we alle vacatures ook op onze website.

Bekijk ze hier!

vacatures
image (2)