Hoe vullen wij jouw vacatures in?

Plan een gratis intakegesprek

5 specialisten, 1 uurtarief

Je hebt een vacature, maar: De arbeidsmarkt is krap, je krijgt geen goede reacties op je vacature, je hebt geen recruiter in dienst, een werving en selectie bureau is duur. Wat nu? Dan bel je ons.

Ons team bestaat uit ervaren recruiters met verschillende specialismes. Die specialisten delen wij graag met jou. Dit doen wij voor een vast uurtarief van €79,-. 

20240220-MCH-0597

€79,-
per uur

45
uur bezig met
1 vacature

5
recruiters met elk hun eigen specialisme

40
van jouw kostbare uren bespaart

DER – Header

IS DAT DAN DUUR?

Ter vergelijking; jouw nieuwe medewerker gaat €50.000 p/j verdienen, een W&S bureau brengt jou €10.000,00 in rekening. Bij Deel-een-recruiter kost dit gemiddeld €3.555 per vacature.

Dat vinden W&S bureaus niet leuk. Onze opdrachtgevers wel.

Hoe dit kan? W&S Bureaus werken meestal op basis van no-cure-no-pay. De gewerkte tijd aan niet ingevulde vacatures moet ook betaald worden. Daar mag jij voor opdraaien als ze bij jou iemand plaatsen. En dan hebben ze niet eens iets aan jouw recruitment marketing gedaan…

Meer weten over onze werkwijze?

Lees snel verder of neem contact met ons op!

20240220-MCH-0346

Een pakket naar ieders wens

recruitment funnel

RECRUITMENT FUNNEL

Bij Deel-een-recruiter werken wij vanuit het model; de “recruitment funnel”.

Deze trechtervormige benadering helpt organisaties om de reis van potentiële kandidaten te begrijpen, van het eerste contactpunt tot aan de uiteindelijke aanname. 

Een tweedelige funnel, want waar de bovenste drie voornamelijk over recruitment/ vacature marketing gaat. Gaan de onderste vier over het recruitmentproces zelf.

Samen met jou gaan wij na hoe we deze recruitment funnel het beste laten aansluiten bij de recruitmentstrategie die past bij jouw organisatie.

Meer over recruitmentmarketingMeer over het recruitmentproces

Kennismaken?

Wil je meer weten over onze aanpak en wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!OF BEL 070-387 50 00
20240220-MCH-0161