++ Van A tot Z

neem contact op

TOTALE ONTZORGING

Een goed begin is het halve werk. De vacature is geschreven, uitgezet en er is leuke content gecreëerd. Nu begint het meest tijdrovende deel van het recruitment proces. Het vinden en verleiden van jouw nieuwe medewerker!

20220726-MCH-0527

5
recruiters met elk hun eigen specialisme

40-60
verwacht aantal uren

€79,-
per uur

36-44 
van jouw kostbare uren bespaart

Vaak onderschat, maar o zo belangrijk

De search & selectie (actief zoeken naar kandidaten) de responsverwerking (het zorgvuldig beantwoorden van alle reacties en vragen van kandidaten), de sollicitatiegesprekken, referentiecheck, assessments, pre-boarding en onboarding (zorgen dat de kandidaat zich welkom voelt en met een goed gevoel aan de slag gaat). Een veelal onderschat deel van het proces, want vaak wordt er gedacht; dit doe ik er wel even naast. Uit ervaring kunnen wij vertellen, dat er vaak veel meer tijd in zit dan je van tevoren verwachtte. Tijd die met aandacht besteed moet worden om kandidaten een positieve ervaring mee te geven over het sollicitatie proces en over jouw organisatie (candidate experience).

Kunnen wij jou mee helpen.

Rituals geeft bijvoorbeeld al hun kandidaten na een sollicitatie gesprek twee van hun producten mee. 1 voor de kandidaat en 1 om weg te geven. Geeft de kandidaat een goed gevoel mee. Of ze het nu worden of niet. Simpel hè? Maar wel heel effectief. Goed voor de candidate experience en voor de employer branding!

Waar kunnen wij jou mee helpen?

20240220-MCH-0781

WAT WIJ CONCREET VOOR JOU DOEN

1

Marktonderzoek, vacaturetekst

2

Employer Branding

3

Het hele recruitmentproces

4

Candidate Journey

5

Candidate Experience

6

Advisering in Pre- en onboarding

Kennismaken?

Wil je meer weten over onze aanpak en wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op!OF BEL 070-387 50 00
20240220-MCH-0521