Wat kunnen wij voor jou betekenen

Jij hebt een vacature, maar geen recruiter in dienst. Werving & selectie is duur, uitzenden is geen optie. Je wilt iemand snel in dienst hebben en zoekt een partij die jou hiermee kan helpen en ontzorgen.

Wij (deel-een-recruiter.nl) kunnen jou daarbij helpen. Onze ervaren recruiters helpen jou met een gedegen en betaalbaar recruitmentproces, ons doel is om jou te ontzorgen. Lees snel verder of neem direct contact met ons op!

Contact opnemen?

Focus is Key

Transparant in kosten

Tijdens het intakegesprek maken wij een inschatting van de haalbaarheid en de kosten voor het aantal uren en het mediabudget. Wij zorgen dat er geen onnodige kosten gemaakt worden en zijn hier volledig transparant in.

Arbeidsmarktcommunicatie

Een vacaturetekst schrijven is één ding. Maar hoe zorgen we voor voldoende reacties en hoe komt jouw vacature terecht bij de juiste doelgroep. Wij adviseren niet alleen, maar nemen een groot deel van de recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie uit jouw handen.

Candidate experience

Wij vinden het belangrijk dat de kandidaat een goed gevoel overhoudt aan het sollicitatieproces en aan jouw bedrijf. Onze manier van werven en selecteren doen wij uit naam van jouw organisatie en is er op gericht om de kandidaat soepel door het proces heen te leiden.

Analyseren

Blijkt het na 3 weken toch lastig? Wij adviseren je op basis van een arbeidsmarktanalyse welke aanpassingen nodig zijn aan het profiel of arbeidsvoorwaarden. Zodat we jouw vacature succesvol in kunnen vullen.

Onze werkwijze

 • Intake gesprek

Jullie delen weliswaar onze recruiter. Maar hij of zij werkt wel voor jouw organisatie en draagt dit ook zo uit. Om een helder beeld te krijgen van de organisatie, de vacature en de hierbij gewenste kandidaat en om een inschatting te maken van de haalbaarheid om de functie in te vullen voeren wij met jou een intakegesprek.

 • Vacature

Wij stellen het functieprofiel op en aan de hand daarvan schrijven wij jouw wervende vacature tekst.

 • Jobboards en Social Media

Wij verzorgen de content en zorgen ervoor dat alles picobello online en uit naam van jouw organisatie gepresenteerd kan worden. We helpen je met de recruitment marketing. Wij zorgen voor het materiaal om het via jullie mediakanalen te kunnen verspreiden. Ook maken wij gebruik van onze jobboards en online kanalen om het bereik te vergroten.

 • Searchen

Wij doen een search naar mogelijk passende kandidaten en hanteren tevens een actieve benadering (hunten) van kandidaten om tot een longlist te komen.

 • Telefonische intake

Op basis van een telefonische preselectie worden short list kandidaten uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.

 • Kandidaten voorstellen

Passende kandidaten worden aan jou voorgesteld, normaal gesproken kunnen wij binnen 3 weken de eerste mensen voorstellen. Jij bepaalt wie je wilt spreken, en de eerste gesprekken worden indien gewenst gevoerd met de recruitmentprofessional erbij.

 • Referentiecheck

Na een positief verlopen eerste gesprek met jullie, gaan wij minimaal 1 referentie, bij voorkeur 2 referenties na.

Kosten

Met één vacature zijn wij tussen de 40 en 60 uur bezig om het gehele recruitment proces te doorlopen. Wij rekenen hiervoor €75,00 p/u.

Heb je meerdere vacatures per jaar die je bij ons onder wilt brengen? Dan maken wij hier graag een speciale prijs voor. Bel ons voor een offerte op maat.

Mediakosten belasten we 1 op 1 door en uiteraard alleen in overleg. Bijvoorbeeld een vacature met jullie bedrijfslogo op www.nationalevacaturebank.nl kost €399,00 of voor www.linkedin.com moet je rekenen op ongeveer €450,00.

Is dat duur? Laten we vergelijken →

Functies

 • Functies in verschillende branches (denk aan techniek, offshore, zakelijke dienstverlening, zorg, handel en industrie etc.)
 • Functies van verschillende niveaus (Van starter tot senior, administratief medewerker tot manager)

Waarom samenwerken?

 • Wij hebben recruitmentprofessionals met allemaal een eigen expertise;
 • Een recruitmentproces op maat, passend bij jouw wensen en budget;
 • Jij betaald alleen voor wat wij werkelijk voor jou doen;
 • Wij zijn transparant over de kosten en het proces.
Samenwerken?