Vacature

Projectplanner

32-40 uur | Den Haag/ Bilthoven | HBO

Weet jij hoe je grip krijgt en houdt op complexe projecten? Ben jij een kei in plannen en organiseren? In staat om overzicht over een project te behouden, de voortgang te bewaken en vooral helder inzicht hierin te geven? Wil jij als planner aan de slag met uiteenlopende projecten?

Ga aan de slag als:

Projectplanner

 

Wij zijn een organisatieadviesbureau, gespecialiseerd in integrale beheersing. Onze kernwaarden zijn plezier, doen, puur en eenvoud. Wij zijn gedreven en hebben passie voor ons vak. Wij zijn helder in onze aanpak en werken met een praktische insteek. Onze klanten bevinden zich zowel in het publieke als het private domein. Met onze dienstverlening geven wij grip op een duurzame toekomst, zodat zij succesvol veranderingen door kunnen voeren. Onze kracht is het verbinden van hands-on (interim) werkzaamheden met een ontwikkelopgave op zowel organisatie- als individueel niveau.

Waar krijg jij energie van?

Jij bent net zoals wij; professioneel, bevlogen, met passie voor ons vak! Iemand die initiatief neemt, analytisch sterk is en snel kan schakelen. Jij voelt je lekker in een informele organisatie zoals Cratos. Je beweegt je ook makkelijk door complexe, politiek gevoelige organisaties, zoals je die soms bij onze klanten aantreft.

Natuurlijk vragen wij ook iets van jou!

Ervaring met complexe, integrale projecten is wenselijk, maar geen vereiste. Je bent in ieder geval werkzaam als junior planner en je hebt de ambitie om je hier verder in te ontwikkelen.

Je bent bekend met planningsmanagement software en methodieken (zoals bijv. MS-projects en/of Primavera). Je hebt affiniteit met de wereld van bouw en infra. Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau. Je bent zowel de Nederlandse als Engelse taal machtig in woord en geschrift.

Wie ben jij en wat heb jij gedaan?

Jij bent net zoals wij; professioneel, bevlogen, met passie voor ons vak! Je bent een adviseur, of hebt de ambitie deze te worden, op het gebied van project- en/of programma beheersing. In iedere geval ben je bekend met of risicomanagement of planning en heb je de ambitie om beide disciplines je eigen te maken. Jij werkt mee aan productontwikkelingen. Deelt kennis in workshops voor en met collega’s. Jij pakt kansen die jij in de markt ziet om Cratos Consulting als specialist in integrale beheersing te positioneren!

Natuurlijk vragen wij ook iets van jou! Ervaring op het gebied van Integrale Beheersing of Project Management. Waarvan minimaal 2 jaar in een uitvoerende rol. Je hebt affiniteit met de wereld van bouw en infra. Je beschikt over een afgeronde hbo/wo opleiding. Je bent zowel de Nederlandse als Engelse taal machtig in woord en geschrift. Wij zien het als een pluspunt als je al ervaring hebt binnen de overheid.

Dit hebben wij jou te bieden:

Een baan als Projectplanner bij Cratos Consulting met veel afwisseling, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Als specialist ben je in staat om het planningsmanagement integraal uit te voeren bij complexe projecten en programma’s. Wij helpen om je al deze vaardigheden eigen te maken. Jouw persoonlijke ambities zijn de motor om je verder te ontwikkelen als Cratos-adviseur. Mogelijkheden hiervoor, dragen wij aan in de vorm van verbreding op het gebied van risicomanagement, en/of financieel management. Ook doorgroeien in meer coördinerende en aansturende rol behoort op termijn tot de mogelijkheden. Want als jij steeds beter wordt, worden wij dat ook! Wij hebben tenslotte de ambitie om Cratos Consulting uit te laten groeien tot het beste adviesbureau op het gebied van integrale beheersing. Daar hebben wij mensen bij nodig waarmee we dit gezamenlijk gaan realiseren. Last but not least; een goed salaris, laptop, telefoon, bonus, mobiliteitsregeling en een online leerplatform.

De sollicitatieprocedure

1

Telefonische Intake
2

Eerste gesprek
3

Tweede gesprek
4

Arbeidsvoorwaardengesprek
5

Een leuke samenwerking

Solliciteer snel en wie weet drinken wij binnenkort wel een kopje koffie

  Amy van der Hulst

  Recruiter

  Binnenkort een kopje koffie drinken of wil je meer weten over onze organisatie en/ of deze functie? Ik vertel je graag alle details. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook!

  Vragen?

  Mail naar

  recruiter@cratosconsulting.nl

  Of bel naar

  070-3875000

  Liever whatsappen?

  06–57676978