Vacature

Office Support Medewerker

Fulltime | Leidschendam | HBO

Wil jij als Office Support Medewerker werk van betekenis doen! Haal jij er voldoening uit door een bijdrage te leveren aan het helpen van kwetsbare mensen? Sta jij midden in de maatschappij en begrijp jij hoe belangrijk het is om hun zaken op orde te krijgen en te houden?

Kom dan werken bij BilancioBudget Rayon Den Haag als:

Office Support Medewerker

 

Waar kom jij te werken?

BilancioBudget Rayon Den Haag is een bewindvoeringskantoor gevestigd in Leidschendam. Wij helpen mensen in de regio Haaglanden met het ontzorgen van hun financiën. Onze cliënten behoren tot de kwetsbare groepen in onze samenleving, van dementerende ouderen tot mensen met problematische schulden uit de verslavings-, dak- en thuislozenzorg. Onze voldoening halen wij uit het helpen van deze mensen en ze minder kwetsbaar te maken.

Iedere dag zijn onze mensen gedreven door onze missie: Het financieel ontzorgen van de kwetsbare groepen in onze samenleving. De cultuur binnen onze organisatie is heel persoonlijk, informeel en wij zijn goed georganiseerd.

Wat ga jij doen als Office Support Medewerker?

What’s in a name… We kunnen deze functie ook administratief medewerker noemen, of back- of front office medewerker. Het is meer dan dat! Je voert de administratie, van eenvoudigere tot complexe taken. Draagt zorg voor de communicatiestromen, zowel per mail als telefoon. Zo beantwoord jij de telefoon tijdens het dagelijkse spreekuur van maandag t/m donderdag. Je hebt contact met cliënten en verschillende instanties, staat deze te woord en brengt ze in contact met de bewindvoerder of contactpersoon bij de betreffende instantie. Je voert de nodige werkzaamheden uit in het belang van onze cliënten, zoals het verrichten van kwijtscheldingen en het aanvragen van bijzondere bijstand. Je bent betrokken bij de jaarlijkse audit, zoals het controleren op compleetheid van de cliëntendossiers en mocht je iets missen dan zorg jij er alsnog voor dat dit aan het dossier wordt toegevoegd. Al met al ben je een spin in het web binnen onze organisatie, iemand op wie wij kunnen bouwen en zaken met een gerust hart aan kunnen toevertrouwen.

Wie ben jij?

Vinden wij belangrijker dan “Wat kan jij?” Jij bent een duizendpoot met een sterke maatschappelijke betrokkenheid! Jij bent geen carrière tijger. Jij wilt gewoon werken in een informeel, gezellig en gedreven team waarbij iedereen van betekenis wil zijn voor mensen die het veel moeilijker hebben dan wij. Jij wilt de bewindvoerders bij Bilancio ondersteunen, zodat zij zich zo veel mogelijk kunnen richten op hun cliënten. Door het werk wat wij doen, moet ook jij stevig in je schoenen staan! Je bent loyaal, zelfstandig en betrokken. Je kan je inleven in de problematiek van onze cliënten en hiermee besef jij nog meer het belang van het voeren van een goede en accurate administratie. Uiteraard is het ook belangrijk dat jij gewoon goed bent in jouw werk, want we hebben helaas te weinig tijd om jou alles nog te leren. Wij willen werk uit handen geven en erop kunnen vertrouwen dat jij dat voor ons regelt. Zaken zoals gedegen administratieve vaardigheden, accuraat werken, handig met de computer en dat je altijd correct en zorgvuldig aan de telefoon bent is essentieel in deze functie.

Dit hebben wij jou te bieden:

Je komt te werken in een uitdagende, en zeker niet alledaagse, omgeving.

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Een salaris van max. €2500,- p/m.

Veel vrijheid en zelfstandigheid

De sollicitatieprocedure

1

Telefonische Intake
2

Eerste gesprek
3

Tweede gesprek
4

Arbeidsvoorwaardengesprek
5

Een leuke samenwerking

Solliciteer snel en wie weet drinken wij binnenkort wel een kopje koffie

  Amy van der Hulst

  Amy van der Hulst

  Recruiter

  Binnenkort een kopje koffie drinken of wil je meer weten over onze organisatie en/ of deze functie? Ik vertel je graag alle details. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook!

  Vragen?

  Mail naar

  amy@deeleenrecruiter.nl

  Of bel naar

  070-3875000

  Liever whatsappen?

  06 – 57676978