Vacature

Customer Support Medewerker/ Test Engineer

Fulltime | Delft | MBO 4

Ga aan de slag als:

Customer Support Medewerker/ Test Engineer

 

Wat doe jij als Customer Support Medewerker/ Test Engineer bij Bexter?

Never a “dull moment”, dat staat voorop! Zonder goed werkende software kunnen onze klanten hun dagelijkse werkzaamheden niet uitvoeren. En dat is precies waar jij om de hoek komt kijken. Jij bent het allereerste aanspreekpunt van alle klanten. Het visitekaartje van de organisatie.

Jij bent verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van alle technische vragen van onze klanten. Je vraagt goed door, om tot de kern van het probleem te komen. Je lost problemen op en je registreert deze. Ligt de oplossing niet voor de hand, dan ga je op onderzoek uit en geef je niet op totdat je deze hebt gevonden.

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat implementaties en updates bij klanten vlekkeloos verlopen.  Daarnaast krijg je als eerste nieuwe functionaliteiten van onze applicatie te zien, want jij test de geprogrammeerde software in de praktijk. Zijn alle bugs eruit en de nieuwe functionaliteiten werkend, dan ga jij aan het einde van de werkdag met een goed gevoel naar huis.

En wat doet Bexter dan?

Met onze software bieden wij de volledige oplossing voor asset management van emballage in de gehele supply chain. Wereldwijd. Onze klanten zitten met name in de logistiek en dat is een echte no-nonsense business waar het hard werken is in een zeer dynamische en internationale omgeving. Aan de andere kant is de cultuur van oudsher vrij behoudend. Dat is echter in rap tempo aan het veranderen en kijkt de business steeds meer naar innovatieve oplossingen. Daar levert Bexter met TrackOnline haar bijdrage aan. TrackOnline is hét emballage registratieplatform in de cloud. Emballage vertegenwoordigt een substantiële waarde voor vele logistieke bedrijven is niet zomaar een sluitpost. En als ze precies weten waar hun emballage staat en wanneer het terugkomt of doorgestuurd kan worden naar de volgende klant, dan kunnen zij hier heel veel geld mee verdienen of besparen. Het is maar hoe je het bekijkt. Het is niet voor niets dat veel private equity in deze business stapt. Wij groeien hard, ook internationaal, en om onze voorsprong in de markt te behouden, zoeken wij betrokken en bevlogen professionals die hieraan mee willen werken.

Wie ben jij en wat heb je gedaan?

Jij bent net zoals wij; professioneel, betrokken en bevlogen. Of je nou starter bent of al werkervaring hebt, als je minimaal een MBO 4 opleiding hebt afgerond en affiniteit hebt met software en computers dan hebben wij uitdaging genoeg voor jou. Als je dan ook nog eens communicatief vaardig bent (in het Nederlands en in het Engels), graag mensen helpt en goed kunt multitasken dan drinken wij graag binnenkort een kopje koffie met jou.

Dit hebben wij jou te bieden:

Een baan bij Bexter! De thought leader in de logistiek op het gebied van emballage software.

We werken momenteel veel vanuit huis, maar onze collega’s komen ook graag naar kantoor.

Een mooi salaris

Veel vrijheid en zelfstandigheid

Doorgroeimogelijkheden, vind je programmeren bijvoorbeeld leuk?

De sollicitatieprocedure

1

Telefonische Intake
2

Eerste gesprek
3

Tweede gesprek
4

Arbeidsvoorwaardengesprek
5

Een leuke samenwerking

Solliciteer snel en wie weet drinken wij binnenkort wel een kopje koffie

  Amy van der Hulst

  Recruiter

  Binnenkort een kopje koffie drinken of wil je meer weten over onze organisatie en/ of deze functie? Ik vertel je graag alle details. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook!

  Vragen?

  Mail naar

  Amy@deeleenrecruiter.nl

  Of bel naar

  070-3875000

  Liever whatsappen?

  06-57676978