Vacature

Customer Service Expert

Fulltime | Den Haag | MBO

Terecht komen in een warm bad en doen wat je echt leuk vindt. Dat doe je bij Aumatics. Ben jij op zoek naar een organisatie waarin je vrijheid krijgt, waar je gewaardeerd wordt voor je harde werken en waar je samen met je collega’s als een hecht team aan de slag gaat? Als wij deze werkplek voor jou hebben, breng jij dan jouw kennis en kunde mee?

Ga aan de slag als:

Customer Service Expert

 

Waar kom je dan te werken?

Wij zijn een gedreven en professionele IT-organisatie. Aumatics heeft haar hele organisatie en dienstverlening ingericht om samen met de klant te groeien en op tijd te anticiperen in een snel veranderende wereld. Wij doen dat door onze klanten de juiste tools te bieden en te begeleiden in een interactief proces. Hierin staat de continuïteit van de business altijd centraal. Samengroeien is een speerpunt in onze aanpak en we zien die onderlinge verbondenheid als fundamentele waarde in de samenwerking met de klant.

En wat is er bij Aumatics te doen?

Eerst dagen wij jou natuurlijk uit voor een potje pool of F1 racing. Maar daarnaast wordt er ook gewoon keihard gewerkt. Onze klanten hebben gekozen om zich te laten ondersteunen door Aumatics om onze pragmatische en gedegen kennis van de geboden dienstverlening. We worden geprezen voor onze klantvriendelijkheid en korte oplostijden, waar problemen vaak al direct aan de telefoon door jou worden opgelost. We kennen onze klanten en vragen niet om klantnummers. We zijn immers persoonlijk en begrijpen dat als klanten ons bellen, ze snel geholpen willen worden. Jij bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en je staat dan ook dagelijks klaar om ze te ondersteunen. Uiteraard heb je collega’s achter je om je te helpen waar nodig. Maar je blijft je eindverantwoordelijk voelen voor het gemelde incident of change totdat deze gezamenlijk is opgelost en de klant tevreden is. Daar doen we het voor!

Bij Aumatics krijg je alle ruimte en ondersteuning om je verder te ontwikkelen op jouw vakgebied en op persoonlijk vlak. Je werkt op klantlocatie en vanuit ons kantoor en onderhoudt regelmatig contact met jouw collega professionals om kennis en ervaring uit te wisselen.

Je dagelijkse werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit;

 • Monitoring van server systemen;
 • Het dagelijks organiseren en leiden van een stand-up waarin de lopende zaken worden besproken;
 • Back-up controles;
 • Gebruikers- en werkplekondersteuning;
 • Technisch beheer van servers en applicaties;
 • Onsite support;
 • Ondersteuning in het uitvoeren van (migratie-) projecten;
 • Installeren van servers en applicaties;
 • Beheren van Office 365 tenants;
 • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemer en je voelt je comfortabel in een groeiende organisatie waar ondernemerschap, teamspirit en humor de hoofdtoon voert. Jij wilt werken in een dynamische omgeving waar technische ontwikkelingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Werk je nu als zelfstandige, maar mis je het contact met collega’s of ben je juist op zoek naar een rol met meer vrijheid waar je het verschil echt kunt maken?

 • Je hebt een paar jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau;
 • Je bent MCSE 2012/2016 gecertificeerd of je bent er mee bezig;
 • Je hebt kennis en ervaring met Microsoft 365, (Windows 10 en Server 2016 zijn een pré);
 • Je hebt kennis van Citrix omgevingen, Desktop Online (niet vereist, wel een pré);
 • Je bent communicatief sterk en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

En niet geheel onbelangrijk, wat hebben wij jou te bieden:

Interessante klantomgevingen en projecten;

Interne begeleiding en certificeringsmogelijkheden.

Een uitstekende beloning passend bij jouw kennis en ervaring met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling;

Dagelijks fruit, een uitgebreide gezamenlijke lunch en elke vrijdag de 5 uur borrel in onze eigen Aumatics bar met een pooltafel en F1 racewagen.

Sportvergoeding en veel leuke teamuitjes met echt leuke collega’s.

De sollicitatieprocedure

1

Telefonische Intake
2

Eerste gesprek
3

Tweede gesprek
4

Arbeidsvoorwaardengesprek
5

Een leuke samenwerking

Solliciteer snel en wie weet drinken wij binnenkort wel een kopje koffie

  Amy van der Hulst

  Recruiter

  Binnenkort een kopje koffie drinken of wil je meer weten over onze organisatie en/ of deze functie? Ik vertel je graag alle details. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook!

  Vragen?

  Mail naar

  Amy@deeleenrecruiter.nl

  Of bel naar

  070-3875000

  Liever whatsappen?

  06–57676978