Vacature

Senior Back End Developer

Fulltime | Delft | HBO

Ga aan de slag als:

Senior Back End Developer

 

Wat doe jij als Back End Developer bij Bexter?

Jij houdt ervan om te werken aan bijzondere, niet alledaagse, oplossingen, bijvoorbeeld in de complexe internationale wereld van de logistiek! Met jouw kennis en kunde ga jij ons helpen om TrackOnline, het cloud-platform voor het registreren en volgen van emballage, nog beter te maken. TrackOnline is een multi-device oplossing die op een flexibele manier inzicht geeft waar emballage staat en gaat. Of het nu karren, platen, fusten, plastic pallets of zeecontainers zijn. Door IoT tags aan emballage te koppelen kan dit gevolgd worden met bijvoorbeeld RFID of (GeoFenced) GPS.

Bexter is thought leader in deze markt en wil haar positie behouden en versterken. Daar kan jij als Back End Developer jouw steentje aan bij dragen.

En wat doet Bexter dan?

Met onze software bieden wij de volledige oplossing voor asset management van emballage in de gehele supply chain. Wereldwijd. Onze klanten zitten met name in de logistiek en dat is een echte no-nonsense business waar het hard werken is in een zeer dynamische en internationale omgeving. Aan de andere kant is de cultuur van oudsher vrij behoudend. Dat is echter in rap tempo aan het veranderen en kijkt de business steeds meer naar innovatieve oplossingen. Daar levert Bexter met TrackOnline haar bijdrage aan. TrackOnline is hét emballage registratieplatform in de cloud. Emballage vertegenwoordigt een substantiële waarde voor vele logistieke bedrijven is niet zomaar een sluitpost. En als ze precies weten waar hun emballage staat en wanneer het terugkomt of doorgestuurd kan worden naar de volgende klant, dan kunnen zij hier heel veel geld mee verdienen of besparen. Het is maar hoe je het bekijkt. Het is niet voor niets dat veel private equity in deze business stapt. Wij groeien hard, ook internationaal, en om onze voorsprong in de markt te behouden, zoeken wij betrokken en bevlogen professionals die hieraan mee willen werken.

Waar krijg jij een kick van?

Programmeren! En vooral dat jij mee mag denken. Jij wilt graag je steentje bijdragen en vind het vooral leuk om te werken aan één softwareoplossing, die van ons en dat is TrackOnline. Om onze oplossing continue te verbeteren en geschikt te maken voor klanten all over the world. Met heel veel mogelijkheden vanaf de front-end, waardoor het voor jou als Back End Developer de kunst is om samen met de Front-enders het ultieme gebruikersgemak te bouwen. Of ze TrackOnline nu openen vanaf hun telefoon, tablet of laptop. Jij weet alle data te ontsluiten. Aan de ene kant hou jij van veelzijdigheid, want we werken met hele diverse partijen en emballageproducten. Met daarmee net zulke diverse uitdagingen waarin wij ze willen faciliteren. Aan de andere kant kom jij echt in een niche te werken, want er zijn maar heel weinig partijen die doen wat wij kunnen, of andersom. Dat maakt jou en jouw werk weer heel specialistisch.

Wie ben jij en wat heb je gedaan?

Jij bent net zoals wij; professioneel, betrokken en bevlogen. Je ben een ervaren Developer en je hebt in ieder geval ervaring met .NET en Azure. Je maakt graag onderdeel uit van een team en draagt bij aan de ontwikkeling van TrackOnline. Je bent geen code klopper, maar hebt een actieve inbreng. Wij rekenen je daarom niet af op het aantal regels wat je op een dag schrijft, wel op je resultaat. Je bent communicatief vaardig en hebt ervaring met agile & scrum. Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend!

Dit hebben wij jou te bieden:

Een baan bij Bexter! De thought leader in de logistiek op het gebied van emballage software.

We werken momenteel veel vanuit huis, maar onze collega’s komen ook graag naar kantoor.

Een mooi salaris

Veel vrijheid en zelfstandigheid

Uiteraard een superleuk bedrijf om voor te werken, maar dat zeggen alle IT-clubs tegenwoordig. Dat kunnen wij extra gaan benadrukken, maar wij zijn niet van WC-eend. Wij gaan jou toch niet overhalen met hippe taal, een relaxte sfeer, caffé lattes en reisjes naar het buitenland. Voor een beetje developer die meer wil zijn dat geen bijzondere extra’s meer. Ben je nieuwsgierig geworden naar waar je wel voor komt? Reageer…

De sollicitatieprocedure

1

Telefonische Intake
2

Eerste gesprek
3

Tweede gesprek
4

Arbeidsvoorwaardengesprek
5

Een leuke samenwerking

Solliciteer snel en wie weet drinken wij binnenkort wel een kopje koffie

  Amy van der Hulst

  Recruiter

  Binnenkort een kopje koffie drinken of wil je meer weten over onze organisatie en/ of deze functie? Ik vertel je graag alle details. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook!

  Vragen?

  Mail naar

  Amy@deeleenrecruiter.nl

  Of bel naar

  070-3875000

  Liever whatsappen?

  06-57676978