Vacature

Back End Developer

Fulltime | Elst | HBO

Ga aan de slag als:

Back End Developer bij Eppix

 

Wat doe jij als Back End Developer bij Eppix

Je werkdagen zijn heel afwisselend en divers. Aan het begin van de dag kan je niet altijd voorspellen hoe de dag gaat verlopen. Wat vaststaat is dat je elke dag begint met een stand-up met jouw team. Het project waar jullie samen aan werken en de werkzaamheden van de dag worden dan besproken.

Het werk is inhoudelijk heel afwisselend en de klanten en projecten zijn zeer uiteenlopend. Je werkt voor kleinere MKB-bedrijven, maar ook voor grote multinationals. Wat het werk zo leuk maakt is dat je aan iets concreets werkt. Je werkt aan een product wat impact maakt. Zo hebben wij bijvoorbeeld een hele mooie trainingsapplicatie gemaakt, Abbott mentor. Dit is een geavanceerde trainingstool voor medische professionals, wat wereldwijd wordt toegepast. Of een applicatie voor het visualiseren welke invloed bepaalde producten hebben op de temperatuur van een patiënt bij een operatieve ingreep, wat zowel online als offline te gebruiken is.

Jij gaat meehelpen om onze producten door te ontwikkelen en meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Jouw inbreng wordt gewaardeerd en je kan met jouw ideeën daadwerkelijk aan de slag. Daarom geven wij jou de verantwoordelijkheid en vrijheid om jouw werkzaamheden zelfstandig uit te voeren.

En wie is Eppix dan?

Eppix is een informele, platte organisatie, een klein bedrijf met een groot bereik. Onze klanten zitten in zowel binnen- als buitenland. Dit internationale aspect geeft een extra dimensie aan werken bij Eppix.

Eppix bestaat uit 15 mensen met elk zijn/haar eigen kwaliteiten en talenten. Waar we met veel trots werken aan een aantal hele toffe projecten. Onze webapplicatie Abbott Mentor wordt zelfs wereldwijd door artsen gebruikt! Omvangrijke projecten als deze stellen ons in staat om te groeien.

Life Sciences & Healthcare is een belangrijke tak van sport voor ons, maar onze maatwerk oplossingen zijn ook toepasbaar in andere branches die wij ook graag bedienen. Dat maakt werken voor Eppix nog uitdagender en veelzijdiger dan het al is.

Bij Eppix zijn wij flexibel, betrokken, eigenwijs en staan voor heterarchie. Heterawat? Heterarchie! Dat is het tegenovergestelde van hiërarchie. Een hond heeft een baas, wij hebben een werkgever. Bij ons is niemand meer of minder.

Dit zijn de vier bouwstenen van onze cultuur. Deze Eppix cultuur uit zich zowel intern als extern.

Wie ben jij en wat heb je gedaan?

Jij bent net zoals wij; je herkent jezelf in onze cultuur en schroomt niet om deze uit te dragen! Hard werken is vanzelfsprekend voor jou, evenals tijd voor gezelligheid en ontspanning. Je denkt actief mee en neemt je geen blad voor de mond. Soms weten wij nou eenmaal beter wat een klant nodig heeft. Je bent dan zeker geen ja-knikker, maar een kritische denker. Jij staat klaar voor je collega’s en je collega’s voor jou: Één team, één taak! En uiteraard weet jij wat programmeren is! Ervaring met GIT, HTML/CSS (SASS), PHP, OOP, Laravel, SQL, Javascript, MongoDB en Reddis is erg handig als je snel bij ons wil starten.

Bij Eppix staan ze open voor je ideeën, waar je zelf mee aan de slag mag

RensFull Stack Developer

Ik wilde het liefst bij een kleine organisatie werken waar je geen nummertje bent en daadwerkelijk verschil kan maken. Dat vond ik bij Eppix.

ThijsProject Manager & Developer

Dit hebben wij jou te bieden:

Een baan bij Eppix! Een erg leerzame omgeving waar voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden zijn!

Werken vanuit huis wordt, voor degenen die dat willen, de standaard. Maar natuurlijk blijft er genoeg ruimte over voor “gewone” werkplekken.

Een mooi salaris, de Nieuwste MacBook Pro en 26 vakantiedagen

De werkomgeving van de toekomst, waar ontmoeten en elkaar inspireren voorop staat.

Kortom, al zeggen wij het zelf; een superleuk bedrijf om voor te werken, maar dat zeggen alle IT-clubs tegenwoordig. Dat kunnen wij extra gaan benadrukken, maar wij zijn niet van WC-eend. Wij gaan jou toch niet overhalen met hippe taal, een relaxte sfeer, vrijmibo’s en reisjes naar het buitenland. Voor een beetje developer die meer wil, zijn dat geen bijzondere extra’s meer. Wij creëren de werkomgeving van de toekomst, waar ontmoeten en elkaar inspireren voorop staat.

De sollicitatieprocedure

1

Telefonische Intake
2

Eerste gesprek
3

Tweede gesprek
4

Arbeidsvoorwaardengesprek
5

Een leuke samenwerking

Solliciteer snel en wie weet drinken wij binnenkort wel een kopje koffie

  Amy van der Hulst

  Recruiter

  Binnenkort een kopje koffie drinken of wil je meer weten over onze organisatie en/ of deze functie? Ik vertel je graag alle details. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook!

  Vragen?

  Mail naar

  Amy@deeleenrecruiter.nl

  Of bel naar

  070-3875000

  Liever whatsappen?

  06-57676978