Vacature

ICT System Engineer

Fulltime | Den Haag | HBO

Terecht komen in een warm bad en doen wat je echt leuk vindt. Dat doe je bij Aumatics. Ben jij op zoek naar een organisatie waarin je vrijheid krijgt, waar je gewaardeerd wordt voor je harde werken en waar je samen met je collega’s als een hecht team aan de slag gaat? Als wij deze werkplek voor jou hebben, breng jij dan jouw kennis en kunde mee?

Ga aan de slag als:

ICT System Engineer

 

Waar kom je dan te werken?

Wij zijn een gedreven en professionele IT-organisatie. We zijn klein maar we doen grote dingen. Aumatics heeft haar hele organisatie en dienstverlening ingericht om samen met de klant te groeien en op tijd te anticiperen in een snel veranderende wereld. Wij doen dat door onze klanten de juiste tools te bieden en te begeleiden in een interactief proces. Hierin staat de continuïteit van de business altijd centraal. Samengroeien is een speerpunt in onze aanpak en we zien die onderlinge verbondenheid als fundamentele waarde in de samenwerking met de klant.

En wat is er bij Aumatics te doen?

Wij dagen jou natuurlijk even uit voor een potje pool of F1 racing. Maar daarnaast wordt er ook gewoon keihard gewerkt. Onze klanten hebben er namelijk voor gekozen om zich te laten ondersteunen door Aumatics om onze pragmatische en gedegen kennis van de geboden dienstverlening. We worden geprezen voor onze klantvriendelijkheid en korte oplostijden, waar problemen vaak al direct aan de telefoon door jou worden opgelost. We kennen onze klanten en vragen niet om klantnummers. We zijn immers persoonlijk en begrijpen dat als klanten ons bellen, ze snel geholpen willen worden.

Als ICT System Engineer bij Aumatics werk je aan verschillende omgevingen van diverse klanten vanuit ons kantoor en op locatie bij onze klanten. Daarbij word je op de achtergrond ondersteund door je collega’s, allen gedreven IT-professionals. Bij Aumatics krijg je alle ruimte en ondersteuning om je verder te ontwikkelen op jouw vakgebied en op persoonlijk vlak. Jij krijgt de mogelijkheid om zelfstandig de systemen van onze klanten te beheren en bent verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de systemen. Je lost storingen op, voert onderhoud uit, implementeert vernieuwingen en werkt mee in projecten. Tevens lever je ondersteuning voor onze klanten in de breedste zin van het woord.

Wie ben jij?

Jij bent een ondernemer en je voelt je comfortabel in een groeiende organisatie waar ondernemerschap, teamspirit en humor de hoofdtoon voert. Jij wilt werken in een dynamische omgeving waar technische ontwikkelingen elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Werk je nu als zelfstandige, maar mis je het contact met collega’s of ben je juist op zoek naar een rol met meer vrijheid waar je het verschil echt kunt maken?

 • Je hebt een paar jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau;
 • Je bent MCSE 2012/2016 gecertificeerd of je bent er mee bezig;
 • Je hebt ervaring met o.a. Windows Server, AD, Citrix en Exchange;
 • Je hebt kennis en ervaring met Microsoft 365 en Azure;
 • Je bent bekend met ITIL en in staat dit in je werk toe te passen;
 • Je hebt een Hyper-V certificering (niet vereist, wel een pré);
 • Je bent communicatief sterk en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

En niet geheel onbelangrijk, wat hebben wij jou te bieden:

 • Interne begeleiding en certificeringsmogelijkheden;
 • Interessante klantomgevingen en projecten;
 • Een uitstekende beloning passend bij jouw kennis en ervaring met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling;
 • Een leaseauto, laptop en een communicatievergoeding;
 • Sportvergoeding;
 • Veel leuke teamuitjes met echt leuke collega’s, dit deden we voor corona en daar gaan we gewoon weer mee verder zodra het kan;
 • Dagelijks fruit, een uitgebreide gezamenlijke lunch en elke vrijdag de 5 uur borrel in onze eigen Aumatics bar met een pooltafel en F1 racewagen;
 • Maar belangrijker; veel diversiteit in jouw werkzaamheden, waarin je kunt groeien.

Waarom ik graag bij Aumatics werk? Het voelde alsof ik in een warm bad terecht kwam, in een echt familiebedrijf waar je gewaardeerd wordt voor wat je doet. Je kunt snel groeien, er zijn veel leuke klanten, leuke uitjes en korte lijntjes binnen de organisatie.

TimoICT Engineer

Amy van der Hulst

Recruiter

Binnenkort een kopje koffie drinken of wil je meer weten over onze organisatie en/ of deze functie? Ik vertel je graag alle details. Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook!

Vragen? Stuur een mail naar

Amy@deeleenrecruiter.nl

Of bel naar

070-3875000

Whatsappen mag ook

06-57676978

Solliciteer snel en wie weet drinken wij binnenkort wel een kopje koffie