Wat kunnen wij voor jou betekenen

Direct contact?

5 specialisten, 1 uur tarief

Je hebt een vacature, maar: De arbeidsmarkt is krap, je krijgt geen goede reacties op je vacature, je hebt geen recruiter in dienst, een werving en selectie bureau is duur.

En zelf heb je al zoveel andere dingen te doen. Hoe ga je die nieuwe collega vinden in deze krappe arbeidsmarkt? Waar kandidaten het voor het kiezen hebben… Hoe zorg je dat ze voor jouw organisatie kiezen?

Ons team bestaat uit ervaren recruiters met verschillende specialismes. Die specialisten delen wij graag met jou. Dit doen wij voor een vast uurtarief van €79,-. 

Lees snel verder of neem gelijk contact met ons op!

Contact

79,-

per uur

45

uur bezig met 1 vacature

5

Recruiters met elk hun eigen specialisme

40

van jouw kostbare uren bespaard

Een pakket naar ieders wens

Wij doen niet alsof wij voor jou werken, wij werken echt voor jou. Samen met jou! Tijdens de intake kijken we al waar de behoefte precies ligt en hoe wij jou het beste kunnen helpen. Heb jij alleen hulp nodig bij de opstart van jouw zoektocht. Geen probleem! Extra hulp bij de arbeidsmarktcommunicatie, de recruitmentmarketing en de employer branding? Ook daar kunnen wij jou mee helpen. Liever ontzorgd worden in het gehele recruitmentproces zodat jij je kunt richten op jouw core-business? Komt voor de bakker!

Bij elk pakket zijn we een ander aantal uren bezig. Dit betekend dus dat er aan elk pakket een ander prijskaartje hangt. Maar het uurtarief blijft altijd hetzelfde!

Goed van start

Wij ondersteunen jou bij de opstart van jouw zoektocht, met marktonderzoek en de vacaturetekst.

Verwacht aantal uren: 4

+ Employer branding

Goed van start, employer Branding, content creatie, arbeidsmarktcommunicatie

Verwacht aantal uren: 15

++ Van A tot Z

Wij ondersteunen jou in het gehele recruitment proces. Van de intake tot de onboarding van de kandidaat.

Verwacht aantal uren: 40-60

Een plan op maat

Specifieke wensen? Geen probleem, wij maken een recruitmentplan op maat.

Verwacht aantal uren: Bespreekbaar

Onze werkwijze

1

Het intake gesprek

Jullie delen weliswaar onze recruiter. Maar hij of zij werkt wel voor jouw organisatie en draagt dit ook zo uit. Om een helder beeld te krijgen van de organisatie, de vacature en de hierbij gewenste kandidaat en om een inschatting te maken van de haalbaarheid om de functie in te vullen voeren wij met jou een intakegesprek.
2

Vacature

Wij stellen het functieprofiel op en aan de hand daarvan schrijven wij jouw wervende vacature tekst. We zorgen ervoor dat deze vacature jouw doelgroep aanspreekt en goed vindbaar is voor Google for jobs.
3

Arbeidsmarktcommunicatie

Wij verzorgen de content en zorgen ervoor dat alles picobello online en uit naam van jouw organisatie gepresenteerd kan worden. We helpen je met de recruitment marketing. Wij zorgen voor het materiaal om het via jullie mediakanalen te kunnen verspreiden. We doen research naar jouw doelgroep zodat we de vacature kunnen verpreiden via de juiste kanalen en jobboards.
4

Searchen

Wij doen een search naar mogelijk passende kandidaten en hanteren tevens een actieve benadering (hunten) van kandidaten om tot een longlist te komen.
5

Candidate Experience

Wij zorgen ervoor dat de kandidaten met een goed gevoel de sollicitatieprocedure doorkomen. Voor jouw nemen we concreet uit handen: De responseverwerking, de telefonische intake, de referentiecheck en het contact/ warm houden van de kandidaten.
6

Kandidaat aanstellen, pre-boarden, on-boarden

Passende kandidaten worden aan jou voorgesteld, normaal gesproken kunnen wij binnen 3 weken de eerste mensen voorstellen. Jij bepaalt wie je wilt spreken, en de eerste gesprekken worden indien gewenst gevoerd met de recruitmentprofessional erbij. Wordt de kandidaat aangestelt dan ondersteunen wij bij de administratieve zaken, de pre-boarding en de on-boarding.

Zij gingen je voor

Wij kunnen jou wel proberen te overtuigen van onze dienstverlening. Maar misschien kunnen onze klanten jou beter vertellen waarom zij graag met ons samenwerken.

Door hun servicegerichte instelling heb ik een fijne ervaring overgehouden aan de dienstverlening van Deel-een-recruiter.nl.

Jaap VertonBilancio Budget

Tijdens het traject hebben we altijd prettig contact gehad en waren we continu goed op de hoogte. Daarnaast leerde we een hoop over het vinden van goed personeel. Wat ik vooral een groot pluspunt vind is dat je ze kunt vertrouwen.

Teun BuurmanEppix

Wil je eens sparren over onze dienstverlening?

Neem contact met ons op